dilluns, 25 de maig del 2015

Once

Des que vam decidir quin seria el destí de les vacances d'aquest any que nosaltres anem maquinant; no massa, perquè encara falta però .... Tenim clar on dormirem i què visitarem però sempre que anem a segons quins llocs, miro l'agenda per veure si hi ha algun concert interessant o similar. A part d'haver-hi concerts de grups com Sepultura que, ehem, no ens interessa el més mínim, també vam veure que feien el musical Once. I aquí, una servidora, és molt fan dels musicals. 


I ahir a la tarda, abans de pagar el que valen les entrades, vam decidir veure la pel·lícula. Més que res per saber què ens trobaríem ... Va resultar ser una grata sorpresa; és taaaant maca i taaaant lovely que el primer que he fet quan he obert el PC ha sigut mirar si havíem de córrer per comprar les entrades o no. 


Una cosa més pel planning! 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

si em voleu torturar un musical es una bona opció

Roselles ha dit...

Si fos a casa meva jo m'hagués hagut d'empassar el concert de Sepultura, però a condició de que ell s'empassés el musical d'Once.
La peli la vaig veure fa anys, coincideixo amb tu, és maquíssima. També la banda sonora (i jo no sóc gaire de bso), encara tinc el cd que corre pel cotxe.