divendres, 24 de juliol de 2015

Mal dormir

Quan no és la calor espantosa (que de fet és cada dia), és una tempesta de mitja hora amb trons, vent i amb llauna a la vorera inclosa que es va movent gràcies al vent. Llauna amunt, llauna avall, .... era pitjor la llauna que la tempesta en si. I aquesta nit, com a novetat, hem afegit el gat del veí que sembla ser que deu estar en zel perquè fa uns crits agònics que fan angunia. 

Últimament estem així: 


Una de dues, o començo a dormir amb taps (que res a veure tenen amb la calor) o avui cau una ampolla de vi per sopar i mira, a dormir com un tronc. O les dues coses. 

5 comentaris:

Roselles ha dit...

Potser et sortia a compte sortir al carrer per anar a buscar la maleïda llauna! hahaha

Voto pel vi! ;)

Anònim ha dit...

pots veure l'ampolla de vi i a més aprofitar el tap de suro per les orelles ;)

XeXu ha dit...

A mi l'opció de l'ampolla de vi em sembla la millor. I com que ja estareu una mica així, podeu acabar de cansar-vos, i així dormireu com lirons els dos.

joan gasull ha dit...

i la opció dels crits agònics com la gata del veí? també distreuen una estona i et deixen molt relaxat....Ah, i es pot combinar amb una ampolla de vi.

Patri B. ha dit...

Buaah s'han posat d'acord tots els veïnats, o com? Perquè a nosaltres ens passa el mateix! O molt semblant, quan no és un gat fent el boig, és un gos bordant a les 7 del matí. O si no la nena petita de sota, el reggaetón de la de dalt i els nens petits del front banyant-se a la seva piscina. I a això sumem-li la xafogor i llum encara que tinguem la finestra oberta. I els mosquits!
En fi, no podía ser perfecte, l'estiu... x) jaja

Ànims! A veure si al menys podeu dormir una migdiada encara que sigui~
Petons!