dilluns, 24 d’agost del 2015

Gran descobriment

Escriure per Whatsapp em fa mandra; ni m'agrada ni em desagrada però sóc lenta i així com algunes persones poden anar caminant, escrivint i estar pendents de que no les atropellin (el Low n'és un bon exemple); jo no. El faig servir, evidentment, però o estic tranquilament a casa o no tinc grans converses. 

Doncs això s'ha acabat! L'altre dia el Low em va descobrir que el Whatsapp es pot fer servir via web, que potser ja ho sabia tothom menys jo (segurament) però per mi és tot un gustàs poder escriure allò que vull dir sense acabar esgotada. A més, molts cops vull dir moltes coses i les acabo escurçant. Tenir converses normals i no ignorar al personal per mandra. I si, no negaré que, en un determinat moment, a la feina queda bastant millor això que agafar el mòbil.


3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

va moooolt bé, ja fa temps que ho faig servir i per gent de dits gruixuts és tot un descobriment

Sergi ha dit...

Fa un temps que ho van implantar perquè altres serveis de missatgeria, com el Line, ja ho incorporaven. És còmode, tot i que he de dir que no me l'he posat a l'ordinador, ni hi he pensat. El Line sí que el tenia, però al final acabo fent servir el mòbil. Jo el whats el faig servir molt més del que voldria, i sí que tinc moltes converses, no 'de plaer', per dir-ho d'alguna manera. Podria posar-me'l a l'ordinador, seria pràctic, però no deixa de ser com un messenger o un gtalk de la vida, no hem avançat massa. La gràcia és, precisament, poder-lo fer servir quan i on vulguis, sense el trasto gran. Per ordinador això ja es va inventar molt temps enrere. El que no es podia era estar a casa i parlar per l'ordinador amb algú que ho està fent des del mòbil. Això sí que és nou.

Anònim ha dit...

Jo fa temps que ho faig servir. Fins hi tot des de la tablet, la qual gairebé sempre hi tinc connectat un teclat físic, sí, sóc més d'apretar tecles mecàniques, vella escola suposo xD