diumenge, 27 de setembre del 2015

De pel·lícules (IX)

Ara feia temps que no ens posàvem al dia amb el tema de les pel·lícules; suposo que, segurament, per la quantitat industrial de series que veiem. 


Her. Aquesta la va triar el Low. Feia molt que la teniem pendent i va caure un diumenge al vespre. La seva història es centra en un home que s'enamora d'un sistema operatiu informàtic. La veritat és que ens va agradar bastant i tot i que el final ve una mica així de cop, val la pena veure-la. 


10.000 KM. Aquesta la volia veure jo; feia molt temps que la tenia pendent; de fet, des que en vaig sentir parlar a les notícies de que l'havien presentat a no sé quin festival. Vaig aprofitar un dia que el menda estava al futbol i la vaig mirar. És curiosa. Només dos actors; tres si comptem l'Skype. Tracta de la vida d'una jove parella de Barcelona que es veuen obligats a viure separats durant un any quan a ella li ofereixen un projecte professional a Los Angeles.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Her no està malament, es curiosa. L'altre no l'he vist ni em crida, per skype ja tinc el capítol aquell de Modern Family.