dijous, 15 d’octubre del 2015

Que difícil que és comprar ....

El meu mòbil m'està avisant de que aviat es jubilarà. M'indigna bastant perquè al Febrer farà dos anys i físicament està com nou; ni una picadeta té; bé, una. Perquè quan m'ho proposo les coses em duren. I perquè estic farta de veure la gent amb la pantalla del mòbil estil trencadís. Això també. 

La cosa és que, tot i funcionar , la pantalla es queda negra. Si, és ideal quan em truquen i no veig qui és. O quan sona l'alarma del despertador i al estar la pantalla negra no la puc parar. A les 7 del matí. Ideal

El que també m'emprenya és que moltes apps ja no se m'actualitzen perquè el meu mòbil, últim model no és. Quan me'l vaig comprar ja no era ni actual ... No tinguessin els preus que tenen ... 

Total, que m'he de comprar un mòbil. Que podria seguir amb el meu peeeeerò és bastant emprenyador.

Adoro els iPhones; des de sempre, es veure'n un i em cau la baba. I dius per què? doncs mira no ho sé, m'agraden i punt. Però no pagaré el que val un iPhone ni de conya.

Fa cosa de 3 setmanes que vaig torturant al Low, ensenyant-li comparatives i critiques de mòbils. Al final em donarà el seu (que també va a pets) només perquè calli. Si poseu les paraules "moviles de gama media" al buscador se us obrirà un nou món ... és la historia de mai acabar.

Finalment he reduit el meu gran dilema en dos models; per sort cada dia tinc una mica més decidit quin guanyarà.

Computerhoy.com
MOTO G 2015 vs BQ Aquaris E5

Ara només m'he de mentalitzar i .... gastar! 

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Deixem endevinar... Et quedes amb el Moto G, no? Si arribes intenta agafar la versió amb 2G de RAM notaràs molt la diferència. Si vols seguir mirant

Anna ha dit...

@pons007 precisament aquest és l'article que vaig mirant i re-mirant (entre altres) :) Doncs de moment va guanyant el BQ de 2GB ... i no és per portar-te la contrària ehh??

Roselles ha dit...

A finals de juliol/principis d'agost em trobava com tu. I per desgràcia vaig triar el bq. Perquè et facis una idea, et deixo el missatge que vaig posar en el forum mibqyyo però que em van borrar perquè "La comunidad de Mibqyyo es un espacio para debatir sobre tecnología y ofrecer soporte, pero no es el lugar adecuado para para exponer quejas o reclamaciones acerca del servicio recibido." O sigui, perquè et facis una idea, esborren tots els missatges de clients descontents.

T'enganxo el missatge que vaig posar:

"Llevo un cabreo monumental. Mi móvil ha entrado en bucle desde la última actualización y no hay manera de sacarlo de ahí, ni con fastboot ni nada.
Y es que desde que adquirí el móvil, hace apenas una semana, no ha dado más que problemas. En estos dias estuvo reiniciandose alguna vez, y cuando adquirí la funda OFICIAL de BQ lo hacía continuamente, así que pensé que era la funda. Rompí la pestaña que protege el botón de encendido y parece que funcionó. Cuatro dias después, es decir, hoy, se me reinicia 3 veces, una detrás de otra. Veo que hay actualizaciones disponibles, que pese a tener activado la actualización automática el móvil pasa de actualizar. Pero no acababa de actualizar, me salía error, así que reinició un par de veces, y ala, el maldito bucle que no se quita.
Pero es que además tenía otros "pequeños" errores, como que cuando alguien me llamaba salía la pantalla en negro, y tenia que pulsar el botón de encendido un par de veces para ver quién llamaba, o que no podía poner una foto a mis contactos, el volumen no funciona correctamente... cosas así.
Si compro un móvil, como cuando compro cualquier electrodoméstico, tiene que funcionar, y si no, se devuelve. Pues no, aquí tocate los coj****. Que si haz hard reset, que si boot, que si mierda. Si no he hecho un root en mi vida!!! Si se me venden una tele estropeada no voy a ponerme a arreglarla yo, no? Casi 300€ por un móvil que no funciona y encima me lo tengo que arreglar yo?!?!?!
Y ahora, sin móvil, y a esperar que se le acabe la batería. Y eso si funciona! Mañana me voy de vacaciones y aquí estoy, liada con el puñetero móvil, además que no sé ni si funcionará. Pues muchas gracias por el putadón. "


Per sort, com que només feia 6 dies que el tenia, el vaig poder tornar al MediaMarkt sense cap problema. Quan els hi vaig tornar encara estava en bucle, sense poder-lo apagar, imagina't. Com que marxava de vacances al dia següent volia tenir un mòbil ja, i al media markt no et pensis que hi ha gaire a triar (si més no en aquell moment) de 2gb amb 16gb intern. Abans tenia un Xperia SP, estava enamorada del mòbil però després de més de dos anys ja se'm quedava curt, i quan se'm va trencar la pantalla vaig tenir que renovar-lo. El meu home té l'Xperia Z3, i al meu pare l'Xperia M2, estan satisfets, i jo aquell dia al media markt em vaig agafar l'xperia c4, per 90€ més que el bq. Pagues més, però a canvi tinc un mòbil que no m'ha donat ni un problema.

Tant de bo et serveixi la meva experiència!

Sergi ha dit...

La solució és Nexus. Si la teva vida és google, que el teu mòbil també ho sigui. Jo tinc el 5, me'l vaig comprar quan estava a punta de sortir el 6, i va de perles. Li foto molta canya i n'estic molt content. La bateria ja baixa més ràpid, però és que treu fum. Però bé, el 6 potser encara és massa car. Quan el meu faci figa, el primer que miraré és quin Nexus hi ha en aquell moment.

Garbí24 ha dit...

per posar llenya al foc jo vaig amb un LG l90 i va també molt bé....tot i que s'acosta als dos anys.

Ariadna ha dit...

El via crucis del mòbil el vaig passar a l'estiu. Es quedava tontu, com el teu. Al final veus que avui dia 'només' duren 2 anys, si tens sort. Al final quin has triat? Jo tinc un Samsumg Core Prime. Senzillet, no massa car i de moment cap problema.
Per cert, no vulguis mai haver de comprar una nevera. Tant o més difícil que el mòbil i amb l'afegit d'haver de triar ràpid per que no se't faci malbé el menjar.

mala_persona ha dit...

Doncs jo tinc Aquaris E5 HD, des d'abril, i em va de perles... això sí, no passen de dos anys (amb els dos mòbils que he tingut m'ha passat). Això de l'obsolència programada és una gran veritat...

David ha dit...

Me ha pasado lo mismo que a tí y al final he tenido que cambiar. en el Media Mark se me caía la baba por los Iphone 6 pero miraba el precio y se me doblaban las rodillas.
Al final me decidí por el BQ M-5, no está mal y estoy muy contento, me va muy bien pero imagino que no tiene nada que ver con los de alta gama. Todo va en función de lo que te puedas gastar. Este me costo 260 euros que frente a los 800 de los otros le hacen barato.

Besos