divendres, 20 de novembre del 2015

I ja van dos!

Fa un parell de mesos ja vaig haver de despotricar de la gent que condueix mirant el mòbil perquè, és clar, sembla ser que no poden estar més de 30 minuts sense mirar la pantalleta. I si s'emporten algú per davant doncs mala sort.

Abans d'ahir al vespre tornava jo del gimnàs quan esperant a la rampa que s'acabés d'obrir la porta del pàrquing per entrar vaig veure llums d'un cotxe que venia per sortir. Vaig preferir esperar a que vingués i poguéssim entrar/sortir tranquilament perquè una altra cosa no però el nostre pàrquing ben fet no està.

I de cop em veig una pija noia, conduint un 4x4 i ... si senyor! mirant el puto mòbil! Sort vaig tenir que a dos centímetres del meu cotxe em va veure i va frenar en sec perquè si no em deixa el meu com un Smart.

Més d'un cop jo he hagut d'apretar el fre per haver-hi nens pel pàrquing o gent caminant i la tiparraca aquesta conduint i mirant el mòbil. A sobre la tia en plan jiji jaja ui de que ha anat ... Noia, ets subnormal especial.

I no, aquest cop no vaig ser gens simpàtica ...





4 comentaris:

Miriam ha dit...

Yo si conduzco no bebo y no miro el móvil. Nunca jamas de los jamases. Pero cada vez hay mas conductores que van guasapeando mientras esperan un semáforo... Hasta que un día tengan un susto gordo, ya verás!

Sergi ha dit...

Sort en tens d'aquest blog, que et permet desfogar-te, hahaha!

Garbí24 ha dit...

Hi hauria d'haver una aplicació que el mòbil quan detecta que està movent-se no fos possible d'engegar-lo. La tecnologia per fer-ho la tenim....

Anònim ha dit...

Jo amb prou feines ser conduir amb les dos mans al volant i mirant atentament, com per distraurem amb el mòbil xD