dimecres, 30 de desembre del 2015

Qui ho hagués dit ...

Mai he fet ni cas a la saga de Star Wars; per saber, només sabia que en alguna de les pel·lícules sortien els Ewoks i em semblaven adorables. Recordo que fa anys vaig veure la primera ( l'Episodi IV) i allà es va quedar; no vaig fer ni l'intent de seguir. Si algun fan de la saga està llegint això li deuen estar sortint els ulls d'òrbita però ...

Una cosa que sempre m'ha emprenyat és l'ordre: què és això que la primera sigui el III? i per què no el I?? ah no, que el van fer després ... i és que l'ordre cronològic és: 
Episodis IV (1977) + V (1980) + VI (1983) + I (1999) + II (2002) + III (2005) + VII (2015)
Amb el boom de l'estrena de l'aquesta última el Low em va ben liar; que si les podríem mirar totes, que si jo només he vist les 4 primeres ... i al final van caure, les sis!  (alguna de les sis amb migdiadeta inclosa...). He passat de no tenir ni punyetera idea a pensar que no estan tant malament. 

I ahir, dia de l'espectador, una servidora va acabar anant al cine a veure l'Episodi VII ... de veritat que m'ho diuen fa un mes i al·lucino. I consti que no em vaig adormir eh?

4 comentaris:

Sergi ha dit...

El mateix que en Low vaig pensar jo, potser va sent hora de mirar aquestes pel·lis, perquè no n'he mirat cap, o no en tinc consciència. De moment vam mirar la IV a casa, l'original. La veritat és que no convida massa a continuar... però suposo que ho farem.

Garbí24 ha dit...

a mi només em falta la última, no és que sigui un fan però sempre m'ha agradat la saga i a la que pugui m'escapo a veure el despertar de la força.
No són grans pel·lícules ja ho sé, els crítics les deixen pel terra però jo sóc dels que sempre marxo de les pelis amb massa bona crítica.

Alize ha dit...

Yo vi las de hace mil años, cuando era pequeña, pero de las de los últimos tiempos no he visto ni una... Quién sabe, lo mismo las veo y terminan gustándome como a ti jejeje
¡Besotes y feliz año nuevo!

Anònim ha dit...

val més redimir els teus pecats tard que mai...