divendres, 15 de gener del 2016

Ommm....

Sóc de les que pensa que si una cosa funciona més val que no la toquis, no la intentis canviar; no funcionarà millor. Mai. Bé, potser si que algun cop pot anar a millor però normalment la Llei de Murphy ....  No és que sigui conformista és que amb segons què, no val la pena el risc. 
Una de les meves tasques a la feina és introduir unes dades mitjançant un programa informàtic; programa que no era una meravella però funcionava; ràpid, fàcil, ... que no et feia els cafès a mig matí, doncs no però funcionar, funcionava. El problema és que tots n'estàvem contents menys una persona que, curiosament és la que cada final de mes ens paga. 

Aquest matí he passat una hora, una! introduint unes dades que fa dues setmanes estaven introduïdes en quinze minuts. És un festival .... La setmana que ve promet; promet molt

Google Images

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Tot és acostumar-s'hi, dona! Quan ho tinguis per la mà segur que no trobes a faltar l'anterior programa.

Garbí24 ha dit...

els principis sempre són durillos....paciència i només pateix per coses que valguin la pena....pensa amb tot el que podràs fer amb aquest munt de diners que cobrem per fer content a qui ens paga...... ;)

Alize ha dit...

Pues mucha paciencia guapa, que si lo ha cambiado el que paga... no queda otra que intentar acostumbrarse.
¡Besotes!

jomateixa ha dit...

Qui paga, mana...

Anònim ha dit...

El jefe sap més que tots vosaltres, que per això és el jefe...