divendres, 11 de març del 2016

Canviant el xip

De veritat, m'ha costat horrors descartar aparcar el tema de Xina; en parlàvem abans d'anar a Irlanda i tot i ahir, després de rebre el segon pressupost vam estar apuntíssim de dir  que si .... però no. Per que quan et marques un tope, te'l marques. I no només és el pressupost, és que allà no vius de l'aire que respires (mira, precisament allà l'aire no ...) així que la despesa sempre acaba pujant. Ja sé que sempre hi ha un pla B, un C, ... serà per plans però argh!! 

Ahir vam dir definitivament que no a l'agència (i vaig creuar els dits per no rebre un altre pressupost i seguir donant vooooltes i voooooltes al tema) i vam deixar tancat el nou destí (destins, de fet):

Kristiansand
Bergen
Aarhus
Warnemunde/Rostock

Ara toca esperar l'Agost! 

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Ja sé que no deu ser car com anar a la Xina, però ja pots preparar la cartera també...

Alize ha dit...

Como ya te dije, a veces los planes B resultan mucho más divertidos que los A :)
Y ya verás que lo de China llegará más pronto que tarde ;)
¡Besotes!

Garbí24 ha dit...

Al final sembla que quasi trobaràs petjades nostres en algun dels destins....El que et puc dir és que Bergen i tot el que l'envolta està molt bé.
Sàvia decisió el fet de no llençar la casa per la finestra per una il·lusió. Hem de saber on podem arribar sense arriscar massa la cartera. Nosaltres tenim aparcat de fa tres anys les Azores per el mateix motiu. Les companyies portugueses van a punta de pistola quan venen els bitllets.