dilluns, 25 d’abril del 2016

Sant Jordi

Segons Google maps, aquest dissabte vam passejar més de 10 kilòmetres i és que això de que Sant Jordi caigui en dissabte i a sobre faci solet s'havia d'aprofitar. El pronòstic del temps era pluja però, per sort, ens la vam trobar de tornada a casa.

A les 10 del matí ja estàvem fent un cafè esperant per entrar al recinte modernista de l'hospital Sant Pau; jo ja hi havia estat feia relativament poc però em va encantar tant que hi havia de portar al Low i aprofitant que per ser  Sant Jordi l'entrada era lliure no hi podíem faltar.


D'allà, vam bordejar la Sagrada Família i vam anar fins la zona de Rambla Catalunya, Provença i passeig de Gràcia. No cal dir que a més tard, més gent i vam trigar una eternitat a fer el passeig de dalt a baix. El restaurant que haviem triat per dinar el vam haver de canviar perquè al no acceptar reserves, el temps d'espera era de més d'una hora. Això de que tot Catalunya i part de l'estranger estigués a Barcelona ...


Si em donessin un euro per cada cop que vaig veure aquestes fotos a Instagram un cop a casa ...

  

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La visita a Sant Pau era una opció que vaig contemplar però el final em va convèncer més les portes obertes de la Generalitat i la visita teatralitzada de l’ajuntament

sa lluna ha dit...

Una Diada ben aprofitada, si senyora!

Sergi ha dit...

Ara ja queda lluny, però sí, Barcelona s'omple per Sant Jordi. Els llibreters tenen sempre por que caigui en cap de setmana, i jo no ho entenc. Potser si fos festa i hi hagués un pont, la gent marxaria, però un dissabte fa molt bo per passejar, i és un dia que als catalans no ens agrada perdre'ns.