dimecres, 4 de maig del 2016

United

Em conec la vida i miracles del Liverpool perquè el Low s'encarrega de que me la conegui. Pobret, encara no em dóna per perduda. Lo meu amb el futbol és ... peculiar. Si he de ser d'algun equip d'Anglaterra aquest és el West Ham; simpatitzo amb tots perquè són anglesos i tinc especial tirria al Chelsea. El Low, en canvi, odia al Manchester United i així, en general, qualsevol que sigui de Londres. L'Everton, l'altre equip de la ciutat de Liverpool, li és simpàtic sempre i quan perdi

Resumint, que aquest passat diumenge a la nit va caure aquesta pel·lícula i va ser una grata sorpresa com a pel·lícula i perquè el United, per mi, és un gran desconegut


La pel·lícula està basada en la història real dels "Busby Babes" i la catàstrofe aèria de l'any 1958 a Munich. Un 7.5/10 a IMDb. 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No, no m'has convençut

Roselles ha dit...

Em sona la història, em sembla que la vaig conèixer arrel d'un article sobre desastres al món del futbol. La pel·lícula pot ser interessant.

Sergi ha dit...

Com es pot ser del Liverpool en comptes del United? Si és que... #Lowdimissió. Bé, a més és perico, no? Això ho explica tot.

Anna ha dit...

I per tu quina explicació tens?

Sergi ha dit...

Jo sóc un cas perdut.