dijous, 1 de setembre de 2016

Setembre

Per fi ha passat aquesta última setmana i mitja d'Agost. Si, les tres primeres van estar molt (molt) bé però ara porto una apatia a sobre que no m'aguanto ni jo. Si, ja sé que no es pot viure continuament de vacances però em sembla que el lloc on has de tornar quan aquestes han acabat hi té molt a veure. 

Aquest any les vacances m'han passat volant; em sembla que no ajudava tenir un compte enrere a la web de la reserva del viatge perquè els dies no passaven ni amb corda i semblava que no arribava mai (quan vam reservar al comptador encara passava dels 100 dies); en canvi, un cop allà van passar 10 vegades més ràpid

Més val que agafi Setembre amb ganes i em posi les piles. Laboralment parlant és impossible però dic jo que no tot és treballar .... de moment: 

  • Preinscripció per fer el C1 d'anglès a l'EOI feta. Pinta complicat això d'agafar plaça però per intentar que no quedi. 
  • Maquinant el pont de Desembre; si, aquest any és d'aquells que "cau" maco. Terres angleses en modo Nadal, ja m'hi veig.
  • Ahir em vaig estrenar a la piscina del gimnàs. Avui no tinc braços. 
  • Entrades per una sessió de cine a l'Auditori comprades; per l'Octubre. Entrades per un musical comprades; pel Febrer! 
i comença la tardor; adoro la tardor. 

3 comentaris:

XeXu ha dit...

Oh, terres angleses altre cop, quina sorpresa! Sí que cau bé el pont aquest any, jo he decidit que faré vacances, però no aniré enlloc, que s'ha d'estalviar. Vinga dona, activitat!

joan gasull ha dit...

hem començat amb empenta eh?

Anònim ha dit...

Només penses en viatjar!