divendres, 23 de desembre del 2016

Un de sèries

Allò que estàs avorrida i acabes fent coses d'aquestes ...

  1. Sèrie preferida: Sons of Anarchy / Sex and the city / Lost 
  2. Sèrie que aparco fins l'any que ve: Tinc llista d'espera i poc temps per veure les actuals. A partir d'aquí no és precisament que les aparqui per pròpia voluntat.
  3. Sèrie que he abandonat: Aquest any m'he estrenat en això d'abandonar sèries i sense remordiments ... The Leftovers, Mr Robot són dues i Westworld està a punt a punt ... 
  4. Millor sèrie de l'any: Suposo que aquí la gran majoria diria Stranger Things però mira, no. O Narcos o The Crown.
  5. Cancel·lació que més mal m'ha fet: d'aquest any Tyrant però Ringer em va matar bastant. 
  6. Sèrie que recomanaries: uf masses ... 
  7. Sèrie que no entenc que segueixi en antena: Modern Family per ploms; al principi feia molta gràcia, ara hi ha capítols que dius .... i Homeland, que sempre sembla el mateix.
  8. Sèrie que més entretinguda em té: Mmm...Grey's Anatomy o Chicago Fire.
  9. Sèrie que no sé perquè segueixo veient: Ara mateix Westworld perquè no li acabo de veure el què; Modern Family per costum.




4 comentaris:

Garbí24 ha dit...

o dorms molt poc o tens molt de temps.....a mi em seria impossible seguir tot això. T'envejo el temps, les sèries no tant...
Bones festes

Sergi ha dit...

A aquests que teniu taaaaan poc temps perquè treballeu 12 hores al dia, dir que no està malament poder veure tantes sèries. A casa les podem mirar només de una en una. I no hi ha possibilitat de 'sèrie que no sé per què segueixo mirant', ni 'sèrie que em té més distret'. Hi ha les que hi ha, si no estan bé, fora. Si estan bé, endavant. Per tant, per mi les sèries de l'any, Black Mirror, Galàctica i Borgen. Joc de Trons a banda.

Anna ha dit...

No sé on has llegit que les veiem totes ARA, bàsicament perquè algunes fa anys que les vaig veure i finiquitar. Normalment veiem un capítol després de sopar i si, treballar bastantes hores.

Anònim ha dit...


1) No entenc la gent que li agrada sons of anarchy, si ets dona mig ho puc entendre encara.
3) La primera temporada de Mr Robot no es tan bona com tothom diu, ni la segona no es tan dolenta com tothom diu, ara bé, la primera clarament millor que la segona, però tan com abandonar-la no coi.
4) Ni de conya jo diria Stranger Things, per mi ha estat la decepció de l’any més aviat, aquesta si que està sobrevalorada. Molt millor Narcos sense cap dubte.
7) Jo encara tinc paciència amb Modern Family, han perdut molta frescor si, però es que poques comèdies hi ha que siguin millors actualment. Amb Homeland si que estic d’acord, ja vaig dir que la cinquena seria la última.