divendres, 16 de juny de 2017

Farewell Tour

Crec que havia de deixar passar uns dies abans de posar-me a escriure sobre EL concert. Perquè va ser espectacular, perquè feia nou anys que no venien i perquè va ser el de comiat. Després de més de 20 anys pleguen, i ho van dir tres dies després de publicar la gira i quan més d'un ens imaginàvem que la "gran" notícia era un nou disc i no que es retiraven. 

Ahir mentre sopàvem ho comentava amb el Low; a la meva vida hi ha hagut tres grans grups i un d'ells ha sigut HIM. He tingut la sort de veure'ls ens directe unes 10 vegades i de tenir-los a 5 pams firmant-me un disc que guardo com un tresor; tampoc és que em queixi però els trobaré a faltar infinit

No hi podia haver millor concert de comiat amb un setlist que feia caure de cul; després de tants anys he aconseguit escoltar Ressurrection en directe. Increïble. I va ser la quarta! Ara supera-ho ... Doncs si, perquè va ser un hit rere un altre. Van marxar per la porta gran. 

Google Images
Reconec que he donat un cop d'ull a alguna ciutat més del tour però em sembla que aquest cop em portaré bé ... **EDITO: Sembla ser que no ens podem estar quiets i que el terme "portar-se bé" no el controlo massa. I és que els veurem un cop més, al Desembre .... a Milà!! 

2 comentaris:

XeXu ha dit...

En tinc unes quantes de HIM, però la veritat és que pensava que ja no estaven en actiu fa molt temps... Tampoc no els he seguit massa.

joan gasull ha dit...

Són aquestes les coses que fan que una vida valgui la pena, fer el que t'agrada quantes més vegades millor