dilluns, 24 de juliol de 2017

De vacunes ...

Ara ja no puc dir que no recordo l'últim cop que em van vacunar, basicament perquè va ser el mes passat i la setmana passada també. 

Per anar a Tailàndia no hi ha cap vacuna obligatòria però si recomanable així que quan vam tenir el viatge reservat, vaig demanar hora al centre d'atenció al viatger per tenir més informació. Som tant oportuns que anem a Tailàndia en la pitjor època; ens trobarem pluja, una humitat que tombarà i en conseqüència, mosquits per parar un tren. I a una servidora, els mosquits se la mengen, literalment. Aquest any no sé què els passa que de moment m'estàn ignorant bastant però també he de dir que tinc repel·lent i un parell de trastos perquè es pensin dues vegades això d'entrar al menjador. Entre això i que Tailàndia és Tailàndia vaig pensar que "más vale prevenir que curar" i ens vam vacunar. Això i que la visita no és gratuïta (ni econòmica) així que ja que estàs, fas el pack sencer. 

Ens va dir que ens vacunaria pel tifus i que teòricament també hauria per la hepatitis B i el tètanus però que d'aquestes no en tenien així que .... 

3 pastilletes i fora tifus!

La meva sorpresa va ser divendres passat quan vaig rebre una trucada dient que els havia arribat una petita remesa de vacunes i que encara érem a temps de posar-nos la que ens faltava així que dilluns passat a les vuit del matí, punxadeta al braç i llestos! 

4 comentaris:

joan gasull ha dit...

amb tantes punxades potser si que la teva sang farà fàstic....per els mosquits. Bones vacances i com diuen els Noruecs....feu el que hagueu de fer faci el temps que faci.

XeXu ha dit...

La pregunta és obligada... per què heu agafat les dates dolentes per viatjar-hi...? Bé, suposo que deu ser per temes laborals.

Anna ha dit...

@XeXu per ser pregunta "obligada" em sembla bastant absurda. No hem agafat les dates "dolentes" per gust, si no perquè quan tenim més vacances és sempre si o si a l'Agost. Anar un pont de 3 dies a Tailandia em sembla que no surt massa a compte ..

XeXu ha dit...

Perdoni vostè. Avantatges de poder agafar les vacances quan a un li dóna la gana.