diumenge, 30 de desembre del 2018

El primer viatge

El primer viatge de la Berta no podia ser a un altre lloc que a terres angleses així que després de molts dubtes i pors, ens vam llençar a la piscina i vam comprar bitllets per passar 4 dies a Londres (4 dies que finalment van ser 5 i no, els drons que volaven per Gatwick res tenien a veure amb nosaltres).

Tot i que teníem molt clar que amb l'arribada de la Berta no volíem que les nostres vides canviessin radicalment, ens feia cert respecte viatjar amb una coseta tant petita. No sé si van ser les ganes que teníem de que tot sortís bé, que és una santa o les dues coses però va sortit tot rodat. Fins i tot va dormir millor que a casa! 

És summament fàcil viatjar amb un bebè de 3 mesos i mig, basicament perquè el menjar el porto jo a sobre i perquè sorprenentment, el preu dels bolquers està molt millor a terres angleses que a casa nostra.

L'únic negatiu d'aquest viatge ha sigut el transport públic de Londres, concretament el metro i és que tot i portar un mapa tret de la seva pròpia web amb les estacions adaptades, en vam trobar un parell que nanai, o treies el cotxet a pes o d'allà no sorties a no ser que fos agafant un altre metro. I a mi això m'emprenya sobre manera, perquè nosaltres anàvem amb cotxet i mira, busques alternatives com pujar-lo a pes però, i la gent que va amb cadira de rodes? Ahh .... 

Ara ja anem pensant on anar a fer mal el pròxim estiu! 

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Seràs l'excepció que confirma la regla? Potser sí. Que tingueu un bon 2019!

Miriam ha dit...

Me alegro mucho que el viaje haya sido un éxito! El próximo a Edimburgo? (Oye si cuela cuela!!) Un abrazo!!