dimecres, 7 d’agost de 2019

Avui si!

Dissabte passat se'ns va espatllar la campana extractora de la cuina; va començar a sortir fum i a fer pudor de cremat. Ara hem de vigilar què cuinem fins que vingui el de l'asseguradora i ens digui el què però tenint en compte que és Agost, suposo que va per llarg

Ahir al matí se'ns va espatllar l'aixeta de la pica del bany; m'estava rentant les dents i un cop aixeta tancada, l'aigua seguia sortint igual. Au, torna a trucar a l'assegurança. Ahir a la tarda ves a comprar una aixeta i per sort aquest matí problema solucionat. 

Em pregunto què més pot passar fins el dijous a primera hora quan agafem el cotxe per anar a l'aeroport i espera, que precisament el dijous comença la vaga del personal de seguretat. 

Crec que aquestes vacances van començar a ser entretingudes des del primer moment en que trigaven mesos a acceptar-les i després a canviar-les. Tanta emoció no sé jo si és sana.... I les maletes per fer! Això si, jo avui a les 15:10 activo la resposta automàtica a l'Outlook i fins el 12 de Setembre ja m'han vist prou! 


3 comentaris:

XeXu ha dit...

12 de setembre?? Caram, això sí que són unes vacances! Que les gaudeixis, si els infortunis et deixen!

mala_persona ha dit...

Tela, més d'un mes!!! Jo no sé què és això, i em sembla que al pas que vaig mai ho sabré :D

Garbí24 ha dit...

Ui que quasi estàs apunt de tornar.... Tot s'arregla, però molesta molt haver-hi de fer front.