divendres, 4 d’octubre del 2019

Encara m'estic situant ...

El primer gran viatge de la Berta, a Nova York, va ser espectacular i tot va sortir rodat. Durant el vol d'anada va estar entretinguda i durant el de tornada va dormir com una marmota. Fins i tot vam poder mirar alguna pel·lícula. Qui m'ho havia de dir ....
A l'apartament hi estàvem com a casa, si no millor. A dia d'avui encara trobem a faltar l'Alexa i els seus pronòstics del temps per cada dia. Dinàvem fora i sopàvem tirant de menjar a domicili mentre ella ja dormia. Ai les hamburgueses del Five Guys ...
Ens va fer aquell temps tant perfecte que no passes ni fred ni calor (menys els últims dos dies que si, ens vam rostir). Vam pujar al One World Observatory i el Low em va sorprendre repetint l'Empire State.
Vam pujar caminant des de Battery Park fins a Times Square i per primer cop, vam visitar Coney Island. Fins i tot la Berta va tastar el banana pudding de Magnolia Bakery, però qualsevol li diu que no, si fins i tot nosaltres vam repetir. Els picnics a Central Park van ser genials. I els de Washington Square encara més. 10 dies més que genials en que no haguèssim tornat. I qui sap, potser d'aquí uns anys repetim ... aquest cop entre un i altre n'han passat vuit!

Dels marrons varis que m'he trobat a la feina al tornar i de l'estrés que porto acumulat en tres setmanes, si de cas, ja en parlem en un altre moment. 

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Tinc uns amics que just aquests dies han volat a Nova York amb la seva filla petita de dos mesos, tantes coincidències hi he trobat en tot plegat que per un moment m'he pensat que no fossis ella... però em sembla que no. En tot cas, ja veus que heu tingut la mateixa idea. Sembla que Nova York és un destí apte per criatures petites.

mala_persona ha dit...

Q guai Nova York, i amb mainada jo també m'ho vaig passar genial! És l'excusa perfecta per visitar totes les botigues Lego! M'alegro que tornis al bloc!!