dijous, 20 de febrer del 2020

Ciara

El primer cap de setmana de Febrer, amb l'excusa de que era el meu aniversari, vam anar a terres angleses. Va ser absolutament genial perquè era la primera vegada que anàvem a casa dels nostres amics amb la Berta i tot va sortir rodó. I és que no qualsevol fa l'esforç d'aconseguir una cadireta pel cotxe perquè la Berta pugui venir. 

Aquesta vegada vam visitar el pier de Southend, que és el moll "recreatiu" més llarg del món, Framilgham amb el "castel on the hill" d'Ed Sheeran o la població de Maldon. Si, d'on surt la famosa sal. I també vam anar al festival de cerveses i sidres del pub del poble, el Maybush Inn. 


I per posar-hi una mica d'emoció, vam patir la tempesta Ciara. Dissabte feia un vent que feina teníem per dominar el cotxet de la Berta, poca broma. Molts vols anul·lats, una mica de por però vam aconseguir tornar quan tocava. I és que ara que hi penso, el primer cop que vam anar a terres angleses amb la Berta, un dron va fer que tornéssim un dia més tard ... i aquest cop ha anat pels pèls. Espero que a la tercera vagi la bona i sigui una escapada tranquil·la!

1 comentari:

Sergi ha dit...

Aquesta me la vaig perdre, només vaig sentir a parlar d'en Denis. Però sembla que no devia ser tan forta com per impedir-vos tornar. Per aquí no van arribar els seus estralls, o no vaig estar prou atent.