dijous, 27 de febrer de 2020

Primer mes superat!

Tinc la mala costum de pensar que en qualsevol moment tot es pot torçar i després de la última mala experiència laboral, encara més. Seguirem tocant fusta, no fos cas, però avui fa un mes que estic en aquesta feina i no en puc estar més contenta. Estic aprenent com mai, de fet, he aprés més en un mes que no en pràcticament dos anys de l'antiga feina. Som un equip petit, però ben avingut i m'estan ajudant molt. I mira que de preguntar, me'n faig un fart. Per no parlar de que fa setmanes que no toco el cotxe perquè no em cal i que estic a cinc minuts de tot. Ahir comentava amb un bon amic que potser, a final de mes, acabo rebent uns 30€ menys que abans però he guanyat tant en qualitat de vida i salut mental, que n'estic encantada. A per un mes més! 


3 comentaris:

mala_persona ha dit...

Buf Anna, et dono tota la raó en el que dius... Jo també vaig a peu a la feina i tinc un horari insuperable que em deixa temps per a totes les meves històries... és que l'he de fer molt grossa perquè marxi d'aquí! No tot, ni molt menys, són els diners....

XeXu ha dit...

Un bon sou no ho és tot, definitivament. Treballar en un bon ambient i content del que fas és més important, almenys a curt i mig termini. Amb el temps sempre ens estanquem, però cal gaudir de les coses bones mentre es pugui.

Garbí24 ha dit...

Trenta euros tampoc és tant. No triant seients a ryanair ja t ho estalvies....
Bona feina