dilluns, 31 de gener de 2022

Passava per aquí ...

Mira que fa dies (o setmanes) que anava pensant que havia de passar per aquí però .... i ja estem a 31 de Gener! Necessito dies de 48 hores. El panorama el tenim així: 

  • A principis del mes de Setembre passat, molt a contracor, vaig adoptar les tasques de la meva companya, perquè ella marxava. Teòricament, la seva substituta havia de començar el 13 de Desembre, després el 23 ... i a data d'avui segueix de baixa. Així doncs, estic fent la meva feina i la seva (i una de les seves tasques m'ha arribat a provocar malsons, poca broma). Sembla que demà tindrem novetats. Ja tremolo. 
  • Ens vam passar Nadal i Sant Esteve confinats per positiu del Low. Crec que he portat la pandèmia prou dignament però ara ja .... 
  • Durant aquests mesos la Berta s'ha estrenat anant al cinema (amb les seves crispetes) i al teatre. 
  • Ahir va ser un dia històric (sobretot per la meva salut mental) i és que vam comprar bitllets d'avió per, més de dos anys més tard de la última visita, tornar a terres angleses!
  • Com que no tinc prou feina, he tornat a estudiar. Dos dies per setmana. Ho trobo soporífer però és el que toca amb la feina. 
  • No ho vull dir massa alt, no fos cas, però sembla que aquest any podem pensar una mica en les vacances d'estiu. 

Qui segueix viu per aquí? :) 
2 comentaris:

Sergi ha dit...

Vius, vius, estem. Una altra cosa és que parem per altres bandes.

mala_persona ha dit...

Doncs seguim! Amb més pollastres q mai però passant de tant en tant per casa teva per veure si has actualitzat ;)